ColorExpress

Experimentează culorile

ColorExpress este serviciul profesional de nuanțare computerizată al companiei DAW, conceput și dezvoltat pentru a răspunde nevoilor aplicatorilor profesioniști, dar și a utilizatorilor finali. Având peste 30 de ani de experiență în domeniul tehnologiei culorilor, ColorExpress oferă o varietate practic nelimitată de culori. Cu peste 3.000 de sisteme de nuanțare instalate în întreaga lume, din care 230 în Romania, ColorExpress înseamnă nuanțare de primă clasă: exactă, reproductibilă și stabilă în timp.

Despre ColorExpress

Rezultate de primă clasă

Fundamentul rezultatelor de primă clasă în obținerea culorilor sunt pastele de nuanțare CapaTint. Aceste paste de nuanțare de înaltă calitate dezvoltate de Caparol, se află în permanentă dezvoltare în privința varietății culorilor, a rezistenței la raze UV și, bineînțeles, adaptării lor la cerințele pieței.

Serviciul profesional de nuanțare de la Caparol

Cu mașinile de nuanțare ColorExpress oferim clienților un serviciu indispensabil: peste cinci milioane de culori, pentru toate gamele de produse, livrabile imediat.

Imediat disponibile

Toate culorile sunt mixate la locație, în cel mai scurt timp posibil și livrabile imediat. Acest lucru se realizează cu ajutorul tehnologiei informatice și a ingineriei instalațiilor de ultimă generație. Totodată, este posibilă obținerea de nuanțe particularizate conform cerințelor clienților, rețetele noi create fiind stocate apoi pe mașinile de nuanțat ColorExpress și astfel disponibile în orice moment pentru orice nuanțare ulterioară.

Versatilitate maximă

Pigmenții și bazele de nuanțare ColorExpress sunt atent selecționate din punct de vedere al compatibilității, astfel încât domeniile de aplicare sunt foarte variate. Fie că e vorba de vopsele pentru fațadă, tehnici decorative, vopsele de interior, tencuieli exterioare, acoperiri de pardoseli, acoperiri de beton, lacuri sau lazuri: pentru fiecare domeniu de aplicare sunt disponibile soluții de nuanțare personalizate.

Tehnologie de vârf pentru rezultate optime

Sistemul ColorExpress este alcătuit din mai multe componente ce lucrează împreună pentru rezultate optime:

Dozare

Sisteme de dozare de înaltă tehnologie, controlate de calculator, cu ajutorul cărora se obțin nuanțe particularizate, în peste cinci milioane de variante.

Omogenizare

Sisteme de omogenizare performante care asigură distribuția uniformă a pigmenților în produsul colorat, garantând astfel un rezultat optim, în timp foarte scurt.

Măsurare

Dispozitiv de măsurare a culorilor. Daca doriți o culoare specifică pentru care aveti mostră, acest dispozitiv identifică nuanța corespunzătoare, în doar câteva secunde.

Suport tehnic profesionist

În vederea identificării unei culori sau realizarea unei nuanțe personalizate, laboratorul Coloristică utilizează aparatură de ultimă generație și know-how dezvoltat pe parcursul a zeci de ani de experiență.

Pentru eventuale solicitări tehnice și de mentenanță, specialiștii Caparol din departamentul ColorExpress vă stau la dispoziție, astfel încât activitatea clienților noștri să se desfășoare în mod optim.

Un atu pentru serviciile oferite

Sistemul computerizat ColorExpress asigură cea mai înaltă calitate și precizie în nuanțare, oferind servicii prompte de colorare, printr-o tehnologie durabilă dovedită în practică. Tendința pentru finisaje în culori personalizate este în continuă creștere, așadar Caparol vă pune la dispoziție sisteme de nuanțare profesională.