Vopsele PREMIUM de interior

Produse de referință pentru aplicatori

Profitați de cele patru vopsele premium pentru interior de la Caparol: Indeko-plus, Premium Clean, Premium Color și CapaSilan. De aceste produse poti fi sigur! Vopselele de calitate produse în Germania, stabilesc punctele de referință pentru mai multe domenii.

Experimentați acoperirea extremă și dubla acoperire oferită de Indeko-plus. Veți fi uimiți de înalta capacitate de curățare și de rezistența la decontaminare a vopselei Premium Clean. Vă oferim PremiumColor pentru o strălucire mai intensă a culorilor, chiar în condiții de stres ridicat. Creați vopsitorii perfecte chiar și în condiții dificile de iluminat, prin timpul îndelungat de prelucrare al vopselei minerale mate pentru interior CapaSilan.

Profitați de calitățile speciale ale acestor patru produse de referință, bazate pe îndelungata experiență a Caparol în producția vopselelor de interior.

Credeți-ne pe cuvânt atunci când spunem: Fiecare dintre aceste produse oferă prin calitățile magnifice pe care le posedă o încredere pe termen lung în privința calității finisajului.