Distribuitori


O componentă importantă a prezenței produselor Caparol în piață, este activitatea de promovare desfășurată de partenerii de distribuție ai companiei noastre.

Prin intermediul distribuitorilor autorizați din toată țara, produsele Caparol ajung în atenția utilizatorilor profesioniști și a beneficiarilor, având toată susținerea informațională necesară pentru o activitate eficientă.

Suportul acordat distribuitorilor se materializează în concepte de prezentare a produselor în magazine, materiale tehnice - cataloage, paletare, mostrare de diferite tipuri – și servicii adiacente vânzării cum sunt stațiile computerizate de colorare Color Express sau softul Spectrum, specializat în simularea culorilor.

Periodic, prin intermediul Academiei Caparol și a Clubului Caparol sunt organizate pentru personalul distribuitorilor și pentru colaboratorii lor, seminarii de prezentare teoretică și practică a gamei de produse și a tehnicilor de aplicare.

Suportul logistic de disponibilitate în stoc și livrare promptă, alături de acțiunile comune de marketing local, sunt alte elemente care confirmă importanța partenerilor de distribuție în strategia comercială abordată.