Rezultatul cautarii

376 results:
Search results 1 until 10 of 376
1. PermaSilan  
Tags:
PermaSilan Vopsea de fațadă ce permite difuzia, elastică pe bază de rășină siliconică, pentru suprafețe de tencuieli cu fisuri. Cu structură de Nano-Quarz integrată.    
2. Cap-elast  
Tags:
Cap-elast Sistem de acoperire plasto-elastic de înaltă clasă, destinat asanării tencuielilor de fațadă și a suprafețelor de beton fisurate.    
3. Muresko-plus  
Tags:
Muresko-plus Vopsea de fațadă universală, cu caracter mineral, cu înaltă capacitate de difuzie.     
4. Fungizid  
Tags:
Fungizid Soluție concentrată, fungicidă și algicidă. Pentru aditivarea vopselelor de fațadă Caparol, pe bază de dispersie, dispersie silicatică și pe bază de rășini siliconice.  
5. Duparol-Duparol-W  
Tags:
Duparol-Duparol-W Vopsea mată pentru faţadă, pe bază de solvent. Vopsea specială pentru beton şi fibro-ciment. Destinată suporturilor critice.     
6. Capadecor Calcino-Decor  
Tags:
Capadecor Calcino-Decor Masă de șpaclu minerală, pe bază de var, pentru tehnici decorative de înaltă calitate, care imită marmura.  
7. Isolan colț exterior și interior  
Tags:
Isolan colț exterior și interior Colț de armare cauciucată, prefabricată cu lățime de 120 mm, pentru armarea sigură a colțurilor 3-dimensionale (exterioare și interioare).  
8. Baufix Armierungsband  
Tags:
Baufix Armierungsband Bandă de armare cauciucată, cu lățime de 120 mm.  
9. Agrofix Kalk-Zementlöser  
Tags:
Agrofix Kalk-Zementlöser Soluție de îndepărtat calcarul   
10. Agro Abbeizpaste Spezial  
Tags:
Agro Abbeizpaste Spezial Pastă decapantă, aplicabilă cu pensula, cu consistență tixotropă, pe bază de solvenți, destinată îndepărtării finisajelor vechi.  
Search results 1 until 10 of 376