Lazuri/Baițuri Caparol

Suprafețele din lemn protejate în mod optim

Cu ajutorul familiei de lazuri Capadur, suprafețele din lemn pot fi tratate în mod eficient – rezultatul fiind suprafețe permanent durabile, frumoase și de înaltă calitate. 
Programul oferă o varietate de produse, cum ar fi lazura Capadur UniversalLasur, sau produse cu proprietăți speciale, precum Capadur F7-LangzeitLasur ce oferă cea mai bună protecție la UV. În toate cazurile aceste produse sunt ușor de aplicat și recomandate pentru elemente cu stabilitate dimensională și fără stabilitate dimensională.

Posibilități noi de design

Gama de produse acoperă toate cerințele din proiecte și inspiră în același timp pentru noioportunități de design, anterior necunoscute: Aceste noi posibilități de decorare ale lazurilorvariază de la tonuri clasice de lemn natural, până la nuanțe intens colorate sau subtile degri argintiu. Toate produsele sunt de asemenea colorabile ColorExpress, în nuanțe de culoriindividualizate.

Rezultate fiabile

Înainte de lansare, lazurile Capadur sunt testate atât în laboratoare, cât și în condiții naturalede mediu, în condiții de aplicare practică. Astfel există încredere profesională în calitate deîncredere.
În plus față de acest lucru: Intervalele de întreținere corespunzătoare poate fi măsurată cuajutorul unui cronograf special concepute din lemn. Astfel, calitatea încrederea profesionalăîn calitate de. În plus: Intervalele de întreținere corespunzătoare poate fi măsurată cu ajutorulunui aparat Holz-Chronograph, special conceput pentru lazurile pentru lemn.

Lazurile dintr-o privire