Spectrum 4.0

CAPAROL Spectrum 4.0 în limba română

Lider inovator în domeniul simulării computerizate de culori, Caparol Spectrum 4 a fost creat pentru persoanele care activează în domeniul construcţiilor, proiectanţi, arhitecţi şi designeri, şi cuprinde toate sistemele cromatice de la Caparol, alături de produse relevante pentru configurare.

Spectrum 4.0

DVD-ul cuprinde toate sistemele cromatice de la CAPAROL, prezintă produsele relevante pentru configurare şi oferă în domeniul “creaţiei” posibilitatea de vizualizare a proiectelor cromatice individuale pe baza faţadelor şi interioarelor proprii.
Obiectivele prezentate foto-realist pot fi aranjate în culori variate şi pot fi finisate cu structuri existente în colecţiile din baza de date, sau create individual de utilizator. Fotografiile proprii, în format digital, pregătite anterior, cât şi imaginile din arhivă, se prelucrează separat, individualizat în programul de design.

  • Spectrum 4.0
  • Spectrum 4.0
  • Spectrum 4.0

Punctul forte al DVD-ului îl constituie crearea şi prezentarea unor concepte de amenajare individualizate, destinate suprafeţelor de faţadă şi spaţiilor de interior.

Utilizatorului Spectrum îi stau la dispoziţie toate structurile de configurare importante: vopsele, lacuri, tencuieli, tapete şi alte suprafeţe putând fi incluse în imagine în perspectiva scalată.

Reunite sub termenul de Studio utilizatorul găseşte toate funcţiile necesare pentru lucrarea sa de proiectare:

CREATIVstudio - Finisare (amenajare) cu colecţii de culoare, suprafeţe şi structuri individualizate, introducerea de imagini propri, arhivă cu 80 de faţade şi spaţii de interior foto-realiste;

MATERIALstudio - Crearea unor structuri individualizate ale suprafeţelor;

BILDstudio - Prelucrează imaginile proprii în funcţie de design-ul dorit;

3D Studio - Permite realizarea unor suprafețe 3D care apoi pot fi decorate;

PHOTOservice - Pregătirea unor imagini proprii prin intermediul Caparol

O versiune gratuită pentru 30 de zile poate fi downloadată de la acest link:
trialversion.spectrum4.eu