Clienți

Clienţi

Produsele Caparol, alături de colecţiile de culori şi soluţiile decorative speciale, accesibile pentru orice buget, vă stau la dispoziţie pentru crearea acelui ambient special care înseamna “acasă”.

Prin magazinele Caparol din zona dumneavoastră aveţi acces la servicii complete, de la consiliere până la furnizarea produselor dorite. În plus, programul Caparol Club, vă pune la dispoziţie meşteri recomandaţi de Caparol care vă pot ajuta să transpuneţi visele în realitate. 

De aproape 120 de ani, elefantul colorat este garanţia calităţii şi a inovaţiei pentru un confort de durată.

Lasă-te inspirat

Lasă-te inspirat

Locuinta ta este locul de unde pornesti dimineata sa cuceresti lumea, dar si locul unde te simti cel mai bine si unde te bucuri sa ii primesti pe cei dragi. La Caparol gasesti intotdeauna o gama larga...

mai mult

Referinţe

Referinţe

Portofoliu de referinte - cladiri finisate cu materiale profesionale Caparol.

mai mult

Spectrum online

Spectrum online

De la imaginatie la realitate – programul Spectrum va ofera posibilitatea de a introduce fotografia incaperii dorite, si de a simula diverse tipuri de solutii decorative.

mai mult

TREND

TREND

Caparol realizeaza periodic studii pentru identificarea trendurilor in materie de coloristica si preferinte decoratie.

mai mult

Stop alge si mucegai

Stop alge si mucegai

Uneori baia sau bucataria noastra este vizitata de culori, mirosuri sau mucegaiuri pe cat de instetice pe atat de periculoase pentru sanatate. Caparol are cele mai eficiente solutii pentru a scapa de ...

mai mult

Caută magazin

Caută magazin

Caparol va ofera posibilitatea identificarii locatiilor magazinelor sale...

mai mult